ΙΣΠΑΝΙΚΑ

 

Η Ισπανική είναι η μοναδική γλώσσα που αποτελεί την επίσημη γλώσσα 21 χωρών σε όλο τον κόσμο. Είναι η γλώσσα που μιλάει το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικάνικης ηπείρου. Το γεγονός ότι είναι γλώσσα τόσων διαφορετικών χωρών την κάνει πολύ ενδιαφέρουσα διότι εκφράζει την κουλτούρα διαφορετικών λαών. Οι διαφορές που υπάρχουν στην ομιλία της ακόμα και μέσα στην ίδια την Ισπανία καθώς και σε όλη την Λατινική Αμερική την κάνουν συναρπαστική ως γλώσσα. Στην Βραζιλία αλλά και τις Η.Π.Α -χώρες με τεράστιο πληθυσμό- η εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας είναι υποχρεωτική. Στην Ευρώπη αντίθετα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, όμως ειδικά τα τελευταία χρόνια η εκμάθησή της παρουσιάζει ιδιαίτερη ζήτηση στην χώρα μας. Η γοητεία που 

spain flamenco1

ασκούν οι κουλτούρες των λαών της Λατινικής Αμερικής κυρίως, κάνει τους τουριστικούς επισκέπτες αλλά και πολλούς φοιτητές να μαθαίνουν την Ισπανική γλώσσα.
Η λέξη DELE σημαίνει «Diplomas de Español como Lengua Extranjera». Πρόκειται, επομένως για μια σειρά από τρία διπλώματα ισπανικών, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο επίπεδο γλωσσομάθειας. Ο φορέας είναι το ισπανικό Υπουργείο Παιδείας.


arrow INICIAL

arrow SUPERIORarrow INTERMEDIO

arrow όλα τα πτυχία του INSTITUTO CERVANTES

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.

Κύλιση στην Αρχή